YES!

Vi har krökat sedan Torsdag.
04 i natt ska vi kliva upp, göra oss i ordning sen korka upp. För nu kjommer vi älskade Where the action is & Peace and fucking love.

Nu ska vi dra till stan och köpa allt vi ska ha med oss.

Heil!



FEST (HOS MANGE)

FEST (HOS MANGE)
-Ja som rubriken lyder - FEST (HOS MANGE)!
Just nu är det ca 46,086 Attending detta extremt oklara event,
Säger bara CRED'S grabb'sen som startat detta facebook fenomen/event.
Men ikv så är det - FEST (HOS MANGE) ses där?!
SEEEVS!

Nej

Jag hatar religion.
Seriöst vem fan gifter sig med sin kusin? vem fan går runt med en jävla slöja som täcker allt hår???????

Det värsta är att om man i SVERIGE som förövrigt är ett kristet land, går med ett par korta shorts och man möter en kärring med heltäckande dress och slöja så kollar hon snett. Vet du vad sugga? det här är Sverige här får vi fucking visa HUD.


Oui

Jag och kära Emmy vev kom in på ämnet frankrike. Det var ingen "hit" på vardera sida och jag ska skriva varför.
(Om du som läsare råkar ha ett fransk påbrå ta inte åt dig, bara min lilla värdelösa åsikt! )
OKEJ. För två/tre år sedan åkte jag ner till Paris. Jättefin stad faktiskt. MEN.. tror det var första dagen, vi satt på en restaurang så kommer servitören fram och säger något skit på franska. Jag fattar nada och uttrycker mig ett litet sväningt ord "what?". Snubben säger samma sak igen. Då säger jag till honom att han kan vara snäll och säga det på engelska . Puckot kollade förundrat på mig tog lite smått illa upp till slut tog jag mig igenom den där jävla situationen.
Tror ni seriöst fortfarande på att ni lever kvar under eran "stormaktstid". Grejen med frankrike (iallafall Paris), är att de tror att dem är störst,bäst och vackrast. Landet har ett litet för högt självförtroende för sitt egna bästa. Det är det jag stör mig på detta land. Utvecklingen har inte stoppats? Frankrike är dock ett fint land ! Det är mest det där satans språket som går mig på hmm nerverna.
PEACE

Yo

Det var ett kärt återseende i Torsdags natt. Äntligen, som jag saknat er. Jag var full så vi fortsatta kvällen på Lidingö. Stort jävla avgå på ALLA taxi bolag i Stockholm. Vi fick vänta i 3 jävla timmar på en stor taxi, dö.
I går var vi på en Ö. Det är allt jag har att säga. Vi ska snart till Henrik, måste bara fräscha upp oss.. smuts.

-

Bilder från Midsommar kommer snart upp.  hejdå

FYI

"Hat är ett starkt ord"

Ordet hat är bara ett snäpp  vassare än att Ogilla något. SÅåå DÄRFÖR

HATAR jag DIG DIG DIG åhhhh juste DIG.

Taggelitagg!


Just nu är vi hemma hos (Emmy). Vi ska om en någon timme till Värmdö till en (ö) till ett landsställe. Kommer troligtvis bli riktigt kul. Har inte sovit så mycket i natt. Helt död. Och bakfull, skål!

/anonym

jojo tyst

Fan vad kul tjejer att ni är så kreativa! avgå.
Så om en kille kollar ens logg har han blivit intresserad av dig då? Låter som att det finns mycket innanför pannbenet.
Nej nu ska jag sluta klaga och fortsätta med mitt extremt äckliga rum. Fyfan.
Hejdå.

Cut cut cut


Läsarträff.
Plattan kl 23.59 den 23/8
Ta med skärblad. OPS bara folk med svart hår (helst kortklippt) är välkommna. Ha helst ett X- bredvid högra ögat.


GetToKnowEachother

Vi fick en kommentar angående läsarträff.
Jo.. om vi skulle ha en läsarträff skulle väl folk (I en annan bemnämning idioter), komma och kasta ägg kanske tegelstenar om vi har tur ...

Den dagen folk inser att vi är egentligen bara är allmänt sköna. Kanske då kanske!
xoxo ahmed




SNYGG... hehe

Stress

Jag stressar  hela tiden. Varje dag in och ut. Det är klockans fel. Jag ska försöka någon dag/dagar testa leva utan en jävla klocka. (Klockfanskapet finns dock överallt.) Men vafan. Ta bort klockan på mobilen fo sho. Fy sate vad skönt. Det är fan få dagar per år jag inte är stressad. Det värsta är att efter jag stressat en längre tid får jag extremt ont i magen och känns som någon knivhugger mig i ryggen. Blööööh. AV fucking GÅ.

Min största stress just nu är förberedelserna inför P&L, vad ska jag ta med mig, tvätta, städa rummet - (så jag hittar mina saker för just nu är det KAOS.) Åka och köpa tältet, fixa en hatt plus glajjor. hur mycket pengar ska jag kirra. ALLT SÅNT ÄR EN JÄVLA STRESS men det kommer vara så värt när man väl är där. Sitter på festivalbussen öppnar veckans första bira. DÅ kommer jag må bra.



ellen

Sånt jag kollar på när jag har tråkigt (är på gayland)


åe

Kom nyss hem från spanien, soft. Vaskade grabbar så det hete duga.
Men en sak som jag tänkte och vred och vände på medans jag var där nere och levde livet ni alla drömmer om att leva var hur stor skillnad det är på till exempel svenska killar och spanska killar. Inte bara utseende osv utan i sättet, hur dem beter sig, säger och gör. Man kunde komma promenerandes ner för gatan och en polis bil rullar upp brevid än med ner vevade rutor samtidigt som busvislingarna flyger fram genom luften och ord som "guapa eller OMG" ropas efter än. Eller du dansar på en klubb och vem som kan från ingenstans berätta hur vacker du är, utan baktanke eller dylikt för sedan lämna dig ifred. Är det så att spaniorerna är kåtare och råare eller bara ärligare och modigare?
/skriver mer senare. fortfarande onykter.

-


Två år av saknad. Kära Robert.

/Em

Hehe

Här står jag och funderar


BabyShakeUrAssRightThisCouldBeYourLastNight

ÅHH lackar ur. Skrev ett blogginlägg sen självklart råkades allt raderas.

Går rykten om att jag har lyckats skaffa mig ett BIGASS. Så lite plåster på såren ska jag smälla i mig extra godis och cola ikväll. vafan.
Har hållt mig till mina gamla kompisar i skogås/trångsund denna helg. Saknat de jävlarna! Jag kommer inte gå in på detaljer alldeles för jobbigt att skriva i text...
Anyways nu har JUUUULIA kommit hem GLAD GLAD GLAD.
Saknas bara Gotlandsfanskapet men hon kommer hem snart! Då är vi samlade igen och då kommer bloggen komma igång igen. wihohoho.
(hahah cornelia MASSA MEGA MÄNGDER kärlek till den bruden!)
/ Ellen

-


OPS


råka ligga med en spanjor i Spanien. Visade sig på HIV-testet jag gjorde idag. Fuck

/Jägaren

Hej


1, Jag saknar Ellen och Julia så sjukt mycket. Jag har vart ifrån dem i 8 dagar idag. 8 jävla dagar!!! vi brukar ses varje dag. Jag mår psykiskt dåligt jag behöver eran närhet. 4 dagar kvar sen ses vi!!

2, Varför är det storm ute? kan det sluta blåsa!!

3, vi åker om 9 dagar

4, Mamma är snäll

5, Ellen, prata vi med varandra igår? #minnesluckor

6, Följ mig på twitter #Emmywin

7, tack för igår fina människor!


/ adolf X

Med stickan

I går såg jag och Mike Karatekid. Jag vill också kunna slåss så, fan vad coolt. Cee-Lo – Kung Fu Fighting
Ikväll ska jag till stora stan, wiho. 10 dagar kvar till Peace and love btw, Boooom!
/Emmy

IHATEUSOMUCHI PINCH UWHENUSLEEP

Hej. Jag mår inte bra. Huvudet gör ont. Halsen bränner. IHHHHHHHHHHHHH avgå.
OKEJ nu ska jag skriva ut mina små aggressioner, (Hur fan stavas det ordet då.).
1. HATAR när det är en massa folk vid spärrarna sen är det ens egna tur att "blippa" kortet. NÄ tydligen inte för då stormar 1000 pensionärer ut genom spärrarna, för de verkar ju alltid förtur när det gäller allt? Så där står man omringad av tusen gamlingar en spärr som tjuter och kortet fungerar inte eftersom du redan blippad det. OCH toppen över i:et man missar tåget. AVGÅ AVGÅ AVGÅ!
2. Fula killar som puffar mig på facebook. EHHHH Jaha vem är denna människa som har puffat mig nu. Det är inte bara fegt att man puffar istället för lägger till son vän. Så kan man liksom "in your face" inte acceptera eller få sig ett gott skratt för dagen. PUFFA inte mig.

3. Extrem bitter över en sak som defenitivt borde vara med på den här listan. Men ..... det bör jag inte skriva här!
4. Folk som tar bort än från facebook och låtsas som om du och den personen du eventuellt bråkar med inte har någon relation alls överhuvudtaget. För att visa den här personen både uppmärksamhet, stake och att man inte vill ha något med den personen att göra. PINSAMT. "Du" kommer ha stake den dagen du personligen kan komma fram till denna människa, eller kanske skriva att jag är dum i huvudet eller att du hatar mig DET är stake.
Hejdå / bitterfittan

Ninja


''Du är inte bara ful, du är tjock med''

Godmorgon fyfan vad jag mår dåligt. Coppen snappa åt sig en och annan öl av mig igår, ovärt. Somnade 03, gick upp 06, jag är en nija. Fit for fight för jobb. Fredag=Löning. Såja.

Torsdagskväll, bättre tjejer:



P, saknar Rasmus, D.

/Emmy

Avgå x100 (kan inte sova)


Jag har lättare för att hata än älska.
Det finns så mycket jag avskyr så som:

1, personer som haft ett förhållande i 1 månad och älskar varandra mest i hela världen.
- Men snälla? det är såna som er som förstör hela grejen med att ''älska'' det är meningen att det ska vara något fint, någon betydelsefullt. Men nu är det mer som att säga ''tja vill du ligga med mig?''.

2, personer som tar upp o-intressanta saker och försöker föra en konversation typ som ''Alltså undrar hur fåglar kan flyga''?
- Men för i helvete håll käften om ni inte har något klokt att säga.

3, Personer som ställer dumma frågor under lektionstid för att leka ''intresserad'' ''smart''. Som t.ex. ''Undrar om Hitlers barn lever'' mitt under en mattelektion..
- Kolla i faktaboken efter lektion och sluta dra upp onödiga saker under lektionstid, ni stört resten av klassen. Jag vet ett x antal personer som gör så här under varje lektion. Snälla, håll käften (igen)

4, personer som vänder ''kappan efter vinden''
- Stå upp för era åsikter och ändra inte efter andras, det kommer man längs på. Mvh /erfaren

Ska jag fortsätta? ja det ska jag.

5, person som stannar upp mitt på trottoaren osv och blockerar så att man inte kommer förbi.
- Då säger jag bara så här: jaha hur fan tänkte du nu? blev du tappar som barn? gå åt sidan om du nu måste stanna.

6, Person som åker på festival och tror att det är som att åka på lyx semester

- NEJ NEJ NEJ man duschar inte varje dag, du sminkar dig inte varje dag, DU ÄR O TO THE FRÄSCH. Det är själva grejen med festival. Det ska vara snuskigt. Passar du inte in? well, åk inte.

Helvete vad jag har ont i min nacke..


7, Personer som pratar strunt och smutskastar andra, sedan umgås med dem?

- Herreeeegud, vad är grejen!? jag skulle aldrig umgås med människor jag inte gillar. Prova det samma istället för att prata med massa bullshit bakom deras ryggar.

8, Killar och tjejer som anser att det är ''pojkaktigt'' att dricka öl och snusa''
- VI LEVER PÅ 2000-talet och inte under 1800-talet. Släpp hörnflaggan och kom in i matchen. Och alla tjejer som säger så där, gå tillbaka till köket.

9, Personer som FORTSÄTTER skriva till en varje dag fast att man aldrig svarar?
- ska det vara så svårt att förstå att jag inte vill prata med er? stick iväg.

10, barn som skaffar barn.
- Egentligen är detta upp till var och en. Men snälla jag vet för många små som skaffar barn. Jag anser bara att man inte kan ta hand om ett barn om man inte kan ta hand om sig själv? du är outbildad, du har ingen inkomst (visst tusen kr i bidrag) men vad är det att hänga i granen?. Du måste kunna bryta det hela sociala mönster du lever i och lägga all energi på ditt barn. Veta vad som är rätt, fel, bra och dåligt. Vet man det när man är 15-16-17 (18)? knappast. Så till utbildningen igen, vad blir man utan en utbildning? ett arbete på mcdonald's? om det duger för er, så visst. Men jag vet att ingens mål i livet är att jobba där. Jag anser att man ska vara säker på sig själv, mogen, utbildad, ha en fast inkomst samt vara säker på att den du skaffar barn med kommer du leva tillsammans med föralltid, eller under en lång period. Har jag rätt eller fel? rätt. Jag är bara smartare än vissa andra. Man kan inte leva på kärlek, det krävs mer än så. Varför tror ni annars att det finns folk som svälter ihjäl? Och nu ska inte jag vara den som drar alla över samma linjer, för det finns vissa som klarar det galant. Sen finns det vissa som t.ex. hon Micha? ett gott exempel på vad jag menar.

Så till sist men inte minst, ett misstag vi alla gör:

VI TROR ATT VI KÄNNER PERSONER GENOM RYKTEN. Jag vet inte hur många utav mina vänner jag har idag som trott helt fel saker om mig. Säger bara så här, ta din egen uppfattning och inte någon annans. Sure lättare sagt än gjort. Men jag klarar det, då gör la ni det med?


Vi hörs.

Allright


Vår sida suger just nu, we know. Men det är bara för att vi inte är med varandra. Vad ska vi skriva lixom? hej idag var jag med blabla. Nej det håller inte. Vi är snart fit for fight igen.

/ Josef

låt bilden tala


ÖH?!

Jordhögar, krattor, spadar, skräp, buskar.
Så har min dag sett ut. Börjat jobbat. Med bra musik i lurarna så gick jobbet galant.  Inget att klaga på!
ÖH står inför ett litet vägskäl just nu.
Ut och springa eller köpa godis?
DOCK hatar jag att vara ute och springa där jag bor med tanke på
1. Du träffar alltid någon/några bekanta.
2. Finns inga bra löparbanor alls så måste luska ut dina egna. (Det finns trots allt vissa områden som man inte vill springa igenom.)
3. Igår var det tre killar som försökte köra på mig med sina jävla cyklar. Självklart kan jag aldrig vara tyst och skriker *beeep*, och de följer efter. EHHHHH? Die.
Ska skriva en hiss/diss senare ikväll - Ellen

-


Att ligga ute och sola är helt värdelöst.
Hej solariet!


Bara äckligt skön musik

http://www.youtube.com/watch?v=V-EUig88ihQ&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=2Fpc4AUaHhY&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=aGzj_zYAqZY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=xvVqYYQsGAc


http://www.youtube.com/watch?v=fTUe93-4j28&feature=related
(en ellen låt)

http://www.youtube.com/watch?v=1bs2GMY1o_0&feature=relmfu




Ett måste till Peace










eeeeeeeeeeey

Emmy på Gotland.
Julia i Spanien.
Jag är Hemma.
Får väl göra det bästa av situationen och blogga lite. Den här veckan ska jag vara super duktig konstigt nog?
Ska städa mitt rum  .. för första gången på evigheter?
Ska börja motionera, eller det är målet iallafall.
Ska börja jobba!
Låter inte som jag men måste göra något åt mig själv och mitt liv för jag är så jävla lat av mig.
Så nu ska jag sätta på mig träningskläderna ta på mig mammas joggingskor ... tror jag slängt mina egna?
Så hör upp nu om ni vill få se på en äcklig svettig gris Ellen är det bara befinna er bland löparlängorna.
PEAAAAAAAAACE

För att allt är så äckligt bra nu! tjoho

Skön uppdatering har vart ute och sprungit 4 km med mamma. Är jag bra eller bra? ska springa lopp med ellen och hennes mor snart. Hoppas att festis hänger på. Allt går med musik i öronen.

BTW, ska göra hårförläning denna vecka. 50cm. Kommer vara mycket fin till Peace and löv.
Sen har vi stuga v 29 på Toftastrand? å nice. Min farmor är bäst!

/ Em

16-days baby!

SNART ÅKER VI. Seriöst 1 års längtan och det är så kort tid kvar nu, 16 dagar? AH det kommer bli så otroligt kul!
Jag är mer än taggad. Fina älskade peace and love.

-

Fullt upp lixom.

Nu ses vi inte förens två veckor.
Jag är på Gotland,
Julia i Spanien
& Ellen i Stockholm, that's sucks..

Från igår:


hjärta

/Emmy


segt

Håller på att packa min väska, för inatt drar jag. Pallade inte sverige längre, så jävla kallt och grejor, så klockan fem i natt så bär det av till La Spania. Kommer dock sakna min två blonda, snygga, bombnedslag till stjärnsystrar något så otroligt! Men när jag kommer tillbaka så bär det av till GBG -Borlänge -Were the action is -Peace and Love. Men detta med att Emmy sitter på en båt på väg till den avlägsna incest ön - Gotland värker i mitt hjärta, inte bara för att jag tycker synd om henne utan för att under den tiden vi har känt, älskat, skaffat barn tillsammans har vi bara vart borta ifrån varandra två dagar i streck. Jag har seriöst abstinents! Är helt ärlig när jag säger att jag har ett socialt beroende, klara inte av att vara själv, mår psykiskt dåligt. Inte så att jag blir rastlös utan jag blir deprimerad, tror det är för att jag inte är en bra bror. Blir ledsen utav att spendera till ensam. + att det är otroligt tråkigt.

han är hjärndöd.



-men älskar att hata honom :)

AVGÅ


Stort jävla avgå till människor som är enbart vågar ''stå för sina åsikter'' bakom i datorn. Men Irl kryper bakom hörnet och inte säger ett knysta.
AVGÅ MONA

Whopp whoop

Nu är vi alla 3 samlade hos Emmy! Vi skulle egentligen till utspringet för 3:orna som går ut.. men vi är för sega. Så vi hoppas att vi får se KF studenterna  på flaket!

Japp jag tar mitt egna sommarlov nu, slutar egentligen inte förren nästa vecka men det skiter jag i. Såja.

Ikväll blire party party hörs sen

/ellen

Jag kan va snäll lol

I morgon tar KF eleverna i 3:an stundenten, en aning avunsjuk. Kommer bli så jävla tråkigt i vår skola nu..
Well, 2 år kvar för vår del sedan börjar alla äventyr. 

Grattis till er studenter på KF.


ses aldrig mer.

Detta kommer bli by all time det SÄMSTA sommarlovet genomtiderna. Seriöst vill bara be mig själv att avgå. -Avgå.
/julia

-

.


^'*



Ibland.. vill man bara stena dem båda.

<3


-

Well jag må va blond men min IQ sitter inte i hårfärgen.
Anledningen till att vi inte tackade JA till lägenheten på en gång var för att det hela verkade en aning konstigt. En lägenhet mitt i stan för 6k i månaden? orimligt. Låt oss säga att vi satt dit den här lägenhets killen. Han försökte blåsa oss på 18 lax.

https://www.flashback.org/p31053849#p31053849

Jag är inte direkt förvånad. Att hitta ny bostad här är fullkomligt omöjligt. Det är bara att köpa en lägenhet, that's it. Och jag hoppas verkligen att den här killen åker illa ut. Är man med i leken får man leken tåla & du lekte med fel personer.

Så får ni ett erbjudande av den här killen eller något liknande. Be han gå och dö.

/ Em

Fler besökare?

Vart medlem på bloggtrafik.
Ni som vill höja ert antal besökare bli medlemmar då!
Häääär : http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=eekkoo

AVGÅ!


Jag hatar inkompetenta dyx människor som skriver ''igentligen'' HERREUGD jag vet folk som är över 20 som skriver ''igentligen'' För sista gången det stavas EGENTLIGEN. Samma med ''dom'' dom = dom i en domstol. Det stavas ''de'' eller ''dem''. Börja gå i skolan.



/ Mr's smart

Bara för att




Eftersom vi är så jävla töntiga ska vi ha en frågestund precis som alla andra! Vi måste ju passa in i bloggvärlden liksom. Inga frågor är för dumma (jo). SÅÅÅ mata på med lite frågor!
/Emmy Ellen Julia

GLAD


Har fått ett erbjuande på en lägenhet på Hötorget. Där jag och miken kommer bo. Vi får den om vi vill, men vi vet inte än. Jag är så glad just nu om det blir så. Helt underbart!


/Emmy

Ett tråkigt långt inlägg

Varför underpresterar man i skolan och vad fodras för att ändra det?
- Läraren.

Nej nej nej nej nej.
Till en viss del kan det vara så att läraren inte är fokuserad på sitt ämne men det är inte den personens fel att du underpresterar?
Jag underpresterar när jag vill bli klar med något och slänger ihop något bara sådär. För man tror ändå att det inte kommer att påverka i framtiden, vilket det gör i gymnasiet.
Jag har haft en massa idioter till lärare, men gnäll inte på att det är deras fel att du gör dåligt ifrån dig i skolan. Det gäller att kunna ta ett eget ansvar och faktsikt göra sitt bästa hur jobbigt det än låter.
Om du inte känner dig tillräckligt motiverad i skolan som jag ofta gör, se till att hitta inspiration och motivation be läraren om hjälp. MEN kom inte och säg att det är lärarens fel. (För att du din latajävel inte förstår innebörden av eget ansvar.)
Det finns både bra lärare som "lever" för sitt jobb. Sedan finns det gamla bitterkärringar som bara vill därifrån (såna hatar jag) De drar ofta den här meningen - aa men det är inte mitt problem jag får betalt för att vara här, vilket är sant borde dock inte användas i utbildningssyfte.

Gör ditt bästa i skolan och skyll inte på att det är lärarens fel om du inte gör ditt arbete eller det som förväntas i ditt utlärande.
/ ELLEN

-

Jalla jalla en fet kebab åt alla



JÄGAREN


-


Jakten på stekspaden

y
Nu ska jag traska ned till nedervåningen och laga lite mat kökshora som jag är, kanske får lite ragg där nere who knows? Stekspaden min har jag tappat bort fan. Får bli vispen idag då.
IAF! Så efterlyser jag min schhhteekspade
Den ser ungefär ut såhär, om ni sätt den kommentera i fältet!
Finaste ägodelen jag har - Kökshoran

-

Is this normal

AVGÅ

Driver in eller?
kan alla random gotlänningar sluta lägga till mina tjejpolare & klasskompisar på FB?


Bäst

Haha så jävla bra!

-


Busted bild på kökshoran.


/Em

HOOME

Nu har jag och Emmy precis kommit hem till mig. Bara för att informera er. Hejdå

AVGÅÅ!!!

Jag är inte den enda som stör mig på folk som meddelar sina kärleksförklaringar på FB. som sagt AVGÅ. "Varför lämnar du mig här utan förklaring", "Jag älskar dig du vet vem", "Kan det inte va som förut" .. BLABLA YADDAAAA! No one cares
.
Eller ni som skickar "<3" till varandras wall på facebook ni fötrjänar ett nackskott rakt igenom!
Nej nu jävlar ko jag på vad som stör mig mest. Ni som firar era "månadsfirande" 1 månadans 2 3 4 5 firande. Vistt ett halvår förstår jag att man kan fira att man har stått ut med varandra i 6 månader. MEEEEN HALLÅ det där är bara en ursäkt för att få leka lite romantiska och hålla er obefintliga gnista kvar.
Okej ge mig lite kommentarer att jag är avundsjuk för att ingen "älskar" mig. Men om jag hade haft pojkvän skulle jag blivit ful och tjock nu efter alla TRÅKIGA hemmakvällar med Chirren och Dippen!
USCH USCH vad jag inte tycker om ER, (ni med tråkiga, toffel förhållanden)
/ ELLEN

dagens citat

"Men Ellen du  kan ju klä ut sig som kökshora det enda hon behöver är en schhteeckschpade"

Party in your pants?


KEEP IT CLASSY



LÖK

ÖHHH? Varför är det svårt för folk att sköta sin personliga hygien? Visst att se lite dirty ut och så är ju sexigt. MEN ATT LUKTA LÖK nejnejnej.

Diss till folk som har sparat sitt svett och låtit det suttit och möglat sedan - 99? Funkar inte. Vi tre kanske inte är världens mysigaste tjejer, men vi vet fan vart gränsen går. Nästa gång jag ser en människa som luktar svett från ska jag ge tips vart närmaste vattenkälla ligger.

1-2 av hundra personer lider av "överdriven svettning" om du är en av dem sök hjälp för jag vill inte känna din stank.
Eftersom jag är en sådan snäll människa letade jag upp lite hemsidor som kan hjälpa dig!
www.svett.se
http://sv.wikipedia.org/wiki/Svettning
(sjukvårdsrådgivningen har alltid bra tips)



hahaha usch kväljningar. Hejdå.

/Ellen



FUCK YOU


JAG HATAR FETA PERSONER

HUHU

fyfan vilken spårad kväll. Vi deltog i en deal och åkte därför hem i underkläder hahahaha. Nej men hade skinnjacka på mig och en sjal hade jag som en kjol. Varför? oklart. Jävla äckel suggor vi är. Har sjuka minnesluckor..

/ Mona

fem min sedan

Blonda bombnedslagen näckade svampen.

YES

Låten som är gjord för OSS.
Sak Noel – Loca People

we do it again

Fest

fest

fest

Lördag

Skål!

skaffa ny frilla idag


Omg

Igår slog jag personligt världsrekord i fylla..  Vaknade i upp bredvid Rasmus och inte sprit flaskan i morse i allafall.
Ska snart göra oss i ordning sen ska vi ut och åka båt.
Det här är det enda som hjälper mot bakfylla.
/em

hora.

Hej alla gossar och luder, idag ska vi åka BÅT BÅT BÅT, STEKKK:. Snodde just en röding av en sosse som däckat på min soffa, najs! Den ska jag använda till gas räkningen från källarn. Emmy har plockat upp gitarren och sjunger hejvillt, massor med opassande sköna saker.
/snorkråka.

godmorgon

frukooooost

Phitta

tim skall ja slå,

Bitches & hoes

Bara jag som sköter denna fina blogg nu för tiden? YEEAH
Iaf vi har iallafall vart hos Rasmus hela kvällen, sollentunakråokarna liksom? Nu är vi på hemmaplan östermalm skönt! Laddade upp lite snygga bilder på FB, the bitches dont know. Pasta på G, härligt!
Vi vet att ni saknat oss och vi kommer blogga järnet snart håll ut!

Tim står brevid mig, han skall ner ikväll skämtar inte...
PUSS o FUCK OFF
/ ELllen

FREAKY FRIDAY

Helluu bitches.
Kom hem till Julia nyss, hon ligger och sover för tillfället? Öhh. Dem hade tydligen kört hårt redan på eftermiddagen. idioter. Ja Emmy är bitter. Jag verkar vara den enda taggade här? AJA. Ska gå och slå lite på dem båda. Ikväll blir det antagligen fest på eastermalm.
Ja ni med pojkvänner/flickvänner vad ska ni göra ikväll?
Chirren och dippan? oha...

ELLEN



Hola mf

Ut och ta årets första dopp?
Har bara legat hela dagen i sängen och lökat.
(julia o emmy ring mig sen puss)

tråk

Hatar stalkers. Om jag inte svarar då ni ringer eller sms:ar under en lång tid så är det för att jag hatar er. Sedan hatar jag när mna får sms ifrån någon som man inte har som inlagt kontakt och måste svaraq med : vem?
Gårdagen var helt ok, tills någon keff brud fick flipp, du är ful. Hehe hejhej.
Har inget att blogga om, det är standard. Ska nu sno lillgrisen och gulla ett tag ses boegar.


HEJ VI SUGER JAG VET!


Igår var vi ute och blev lite för mycket kalas kanske. Jag vet inte med det är andra helgen i rad som jag vaknar upp i Gästrummet bredvid en spritflaska (istället för bredvid Rasmus). Andra helgen i rad jag sitter där inne och shotar för mig själv? why? fortfarande oklart.

Just nu är vi Hemma hos Ellen och ska straxt in till stan med lillpojken och gå på promenad.

ofräscha äcklen.




/Emmy

emo

Idag:

/jägarn

ONSDAG!


Nu är vi alla 3 samlade igen, puh. Som en enad enhet. Vi ska straxt hoppa i solariet sen i väg och förtära alkohol.
Nu går vi på ''lång'' ledigt. Fyfan av gött. & vilket fint väder.

/ E E 'n J


-

Är folk korkade? Tror ni helt seriöst på att ni kan "gömma" er bakom datorerna. IP adress ringer det någon klocka?


STUDENTEN!

Stort jävla feting Grattis till dig Nick.
Hoppas du får en oförglömlig dag!!


RSS 2.0