Hej där horungar, lol.

Okej, det är väl dags att damma av denna skönhet till blogg.
Har druckit öl hela veckan, jag är en riktigt livsnjutare. Har suttit på uteserveringen och dömt människor tillsammans med Julia, jävla härlig grej.
Idag har familjen Malm fest, vilket innebär = Rom, öl och villiga brudar. Nej men nästan. Lite champagne på det, oj oj stureP.
123 nu kör vi vad gör vi.
Jag igår


Livet är en våldtäkt

Jag vill knulla dem som ler, vill höra dem skrika mer och mer, livet är en våldtäkt det är inte skönt om hon inte är spräckt. ¨
/kungarna av nutiden.

$ is king and im the king queen and the motherfucking court.



- om du måste fråga så har du inte råd.

/övfre

666/3 = 222

Så grabbar 7 dagar kvar tills man fyllt straffmynding påriktigt, tills jag får ta värvning, köpa lägenhet, starta ett företag, gå på krogen (lagligt), vara med och påverka sveriges framtid genom att rösta, betala för besök på akuten och själv sjukanmäla mig från skolan. Väntat på denna dag i snart 18 år, och jag har bara en sak att säga: Lås in era män, bröder och söner för ingen går säker. Ni kan kalla mig stora stygga vargen. Men vad jag verkligen längtar till är inte min 18dag utan en mycket speciell dag som inträffar om 222 dagar för att vara exakt. Nämligen kriminellens födelsedag! Då är den magiska trion samlade, förhoppningsvis berusade och extremt glada! Så om alla ser till att vara fria om 222dagar skulle det vara toppen för det är då vi intar våra rätta plattser som Stockholms kungar.



Fresh chey arton barre 222 dagar,

/Jägaren

RSS 2.0