Till Emil


NRJ, vad ska man säga?


ögonen?


Vem fan går ''ut'' med en BAD HAIR DAY mössa?


Killen som missuppfattade den typiska ''Cimon'' frisyren, gick all in
och råkade raka LITE för mycket.


your so two thousand and late


Den blicken.

Ulla Maja


Ulla Maja är en ensamstående, övergiven liten sugga. Hon bor ute i förorten och hatar allt som har med alliansen att göra. Hon har ett lågpresterande arbete och bär gärna gråa kläder. Så, vem brydde sig om din åsikt?
Svar: ingen.


LÄSARFRÅGA

Är uttråkad och sitter ensam i skolans datorsal snacka om foreveralone moment over here? Hala!(nig*a style) BAM BAM BAM. Såå.. Dagen's sås vare va? Aaa men dagens sås är du filbunke! Gaggar runt på twitter lite o väntar på att @emmywin at twitter ska dyka upp och få tiden att pasera så där snyggt ni vet? Jaha ja. Annars då? 

LÄSARFRÅGA!!! - vem av oss tre hatar ni mest? (eller minst)

Måndag..


Så fort du nämner något om invandringspolitiken så är du ''rasist'', komiskt.
Så här ser ni ut i mina ögon. Opolitiska jävlar.

hejsan cooling

Var tog alla hat kommentarer vägen? - Kommer ihåg den gammla goda tiden då det trillade in ca 10-15 st per dag och man vart alltid lika glad. Ingenting muntrar upp mig lika bra som min personliga fan club! (det är så jag ser alla mina hater's) gillar att kategorisera och lägga undan er alla i samma fack. Då kan jag plocka fram er när jag är på dåligt humör och få er att dansa som små dockor. Jag är en självcentrerad människa och ingenting intresserar mig lika mycket som mig själv. :)

/Jägaren

Frekkels@twitter

Hur tänkte du nu? Du är "25 år gammal" och beteer dig inte bättre än en 14 årig högstaide pojke. Kan du verkligen inte se skillnaden på rätt och fel, visst alla gör misstag men att förneka och peka finger mot andra är bara så löjligt att jag spyr på dig. Du är en patetisk ursäkt för man, så man bäddar får man ligga. Att inte ta ansvar för sina handlingar och ta emot konsekvenserna är fegt - bara fegt. Du kan inte gå runt och tycka att allt är alla andras fel - hade du vart en mogen man i dinna sinnes fulla bruk så hade du inset dina misstag, svalt stoltheten och kommit fram med sanningen istället väljer du att trakassera den enda personen i din omgiving som faktiskt visar att hon give a fuck. Du är en sorglig individ som jag tycker synd om - hoppas du drunknar i din självömkan ditt löjliga as.

- Smuts ska smuts ha.

/peace out bitches - Frekkels@twitter


.

till alla fula otränade och lata grabbs där ute - samt flator.
ds
#ustillhavechance.

to be..

Steppenwolf – Born To Be Wild - Single Version


låter bilden tala för sig själv.

fd

key

Sup bitches and hoe's?
- idag har jag varit klädd som en riktig fjolla - skjorta -slips- kappa mm(dock snygg)
Hetsade in emmy till stan, hon sitter i min säng lika vacker som vanligt - ibland önskar jag att jag kunde mörda henne - undra hur hon hade sätt ut efter ett par veckor (inget hot utfall något oväntat skulle inträffa). Vi ska ut på promenad och putta i gamlingar i vattnet. Sen ska vi sno en bil och köra till New Mexico. soft.
ses lol
ollon
/ Chuck Bazz @fb

Rutan om 5


Jag hatar människor som går långsamt, speciell i trappor. Hur tänkte du nu? jag missade tåget pga dig, hur känns det? vet du vilka onda tankar jag har om dig nu? vet du hur mycket jag vill knuffa ner dig från trappjäven? nej juste precis. Lägg på lite fart eller ta rulltrappan.


Den magiska..


Min dag - so far.

Idag vaknade jag, petade på Emmy, gick till skolan, kom i tid, åt sushi till lunch, gick på resterande lektioner, slutade, fikade med Emmy och Daniella bland annat, gick hem, damsög under min säng, väntade på att emmy skulle komma ut ur duschen, skrev ett blogg inlägg, tittade på Emmy när hon plattade håret och skrev ett till blogg inlägg om precis ingenting - kan uppdatera er ikväll om de resterande timmarna jag ska vara vaken. - första och enda inlägget ang min dag, och folk undrar varför jag inte läser någon annan blogg förutom min(vår) egen. Ni suger - lever ointressanta liv och jag gillar ingen utav er.
/ cooling

inte ok.

Fan är helt ner kärad i Skåningar - ge mig du snygga grabb på lilla café söder! Jag personligen älskar dialekter och tycker det är vrål sexigt, skulle skrivit : Jag älskar alla dialekter - men hobby-turk dialekten är inget för mig. Är du svensk/dylikt prata då för i helvetet som en normal människa - äckel! Är du 19 bast, bott i Sverige hela ditt liv, du heter Erik och mor o far heter Runar och Eva - kom fan inte med något äckligt förorts tugg och lek (nackskott)! Kalla inte dina polare som roar sig med att sno mopeder och krashar villa fester för bröder till döden, tatuera inte in thug for life på knogarna och lek att ditt radhusliv men volvo och hund har vart något jävla Detroit förort. Att ni inte skäms, du är inte nästa Eminem - the only white boy som spelar i samma liga med all yall niggas.
-Sluta lek att du är en black wigga - det irriterar mig som fan!

/fotoram.

Ikväll




låt bilden tala.

PIK

OKEJ hela NRJ grejen. Hade gärna dragit dit, pga Adrian lux n rebecca & fiona. MEN 1996? är 96:or ens byxmyndiga? Synd, där missade ni 3 personer som är bäst-på-fest.



/ not from Mohammed

Metro

Varje gång jag slår upp insändarsidan i metro blir jag lika irriterad. 

Om ni vill klaga på folk som .. inte håller upp dörren, filar naglarna på tåget, ungdomar som är otrevliga
och etc. Gör som oss skaffa en gnällblogg, faktsikt riktigt underhållande. Men snälla inte när jag sitter på morgontåget vill jag se era små i-landsproblem.. Poff hjärndöda. Vi Stockholmare är så gnälliga.. :(


gooodnatt

 


Alltså?



EHHHH. Den har annonsen kom upp när jag lallade runt på internet.
Ja vad ska man säga ens. Kan göra det här inlägget långt men ska slå på Ugly Betty.
Kul att många av er faktsikt följer denna blogg, grymt!  Vi ska försöka bli bättre

/Ellen

Shake that bottle and make it .. poooooop


Hej


Alltså det finns verkligen ingenting att skriva om? Ska vi skriva om vad vi har gjort idag eller vad vi har på oss för jävla strumpor? i så fall så har jag två olika. En randig och en grå. Helt ointressant.

Detta var en psykiskt störd blogg. Där vi noterat allt vi hatar och gjort skämt om saker vi verkligen inte borde. Men tydligen uppskattades pga många läsare varje dag, även fast vi inte publicerar något. Tack.

Kan i vilket säga att i morgon är det fredag, vi gjorde en handskakning på att denna helg ska vi göra allt och ingenting.
(gör allt, minns inget)


RSS 2.0