Nu lyssnar du jääävligt noga.

Hej alla misstag till horungar där ute som sitter och läser denna skit blogg utan något riktigt substans eller verklig mening. Denna blogg bottnar inte i någonting annat än våra dumma åsikter och irritationsmomenten som vi själva upplever finns runtomkring oss i vår vardag - ni. Jag tror att jag pratar för alla oss tre när jag säger att ni inkompetenta pajaser som förpestar våran vardag är en skam för det som idag kallas vårat "samhälle". Jag önskar er inget annat än smärta och lidelse.

- Idag var det någon lustigkurre som tog bort min fb. Må du brinna i helvetet och dina avkommor lika så. Jag vet att du är en oönskad, oälskad liten parasit som din mamma för länge sedan benämnde som det största misstaget i hennes liv. Jag önskar dig sterilitet så att du ej kan föröka dig, vilket minimerar chanserna för världens undergång. Du är vad jag kallar en karatefylla på Mallorca för ca 17-25 år sedan. Du som läser detta och nu tar åt dig. Bra. Jag ska berätta om ett ställe jag har funnit åt dig - Åhlens city. Åhlens city har ett cafe på taket (tak terassen), detta ställe har inga säkerhetsåtgärder utöver det vanliga, så att ställa sig på för vad jag skulle kalla rätt sida av relingen för dig (utsidan)och samla dig ett par minuter för att sedan .. Ja du vet nog vad jag sitter och antyder - skulle vara att göra din omgiving en super tjänst!





(www.emelju.blogg.se tar ej på sig ansvaret för "olyckor" nämnda ovan)

DUMMA BRUDAR


Helt seriöst, era inkompetenta jävla liftare, VAD HÅLLER NI PÅ MED?
''Competition for the most beautiful teenagers'' (slampor) vad är det för jävla bilder ni lägger ut på er själva, på internet, på FB? förstår ni inte att de bilder ni lägger upp försvinner ALDRIG från internet. Så när ni t.ex. söker jobb och eran chef vill kolla upp er, så kan hon/han mycket väl hitta dessa horbilder på er. Samma sak med tjejer som lägger ut massa bilder när ni ligger och ålar er i bikini. Fuck off slut's sätt ett pris i pannan.

VAD ÄR DETTA LIXOM?
kräks

MVH/ fett bitter på blåsta brudar.

HEJ!

Problemet med att driva en totalt värdelös blogg med massa hatiska och sjuka saker i, är att du efter ett tag torskar. Men vi kan väl slå på den döda hamstern så kanske hjulet börjar snurra igen?

Lite bilder från ett fantastiskt roligt liv.




bird.




!

Detta är min framtida man
/ ELLEN

cutcutcut

EN sak som jag börjat störa mig otroligt mycket på.. är småbarn som sitter och skriver på facebook hur miserabelt deras liv är.
För det första har ni knappt börjat leva livet än. Eller ni barn som sitter och skriver att er kärlek är förstörd och blabla massa sörja, ge er.
Sluta klaga på att era liv är kassa när ni har det rätt bra. NI ÄR BARN, betee er som det istället.
Ni ska vara ute och plaska i pölar istället för att skriva cutcut statusar på facebook.
Dont worry be happy now

RSS 2.0